Hurda Alüminyum Jant

Hurda Alüminyum Jant Alan

Otomobillerin ve otomobil parçalarının da büyük oranda geri dönüşümü sağlandığı herkes tarafından bilinmektedir. Araçlar geri dönüşüme gönderilerek parçalarının neredeyse % 90’ı geri kazanılabilir özelliktedir. Bir otomobilde bulunan lastikler, ön camlar, radyatör, kayışlar, yağ filtreleri,  koltuklar, halılar ve alüminyum jantlar geri dönüşümü yapılan parçalar arasında yer almaktadır.  Özellikle hurda alüminyum jant otomobillerden çıkan ve geri dönüşümü yapılan parçalar arasında en yaygın olanıdır. Araba jant hurdası yaygın bir şekilde tüm sanayi işlerinden çıkmaktadır. Kaza ya da herhangi bir nedenden dolayı kullanılamaz hale gelen hurda alüminyum jantlar geri dönüşüm tesislerinde fiziksel ve kimyasal bazı işlemlerden geçerek alüminyum külçelere dönüşürler. Bu işlemler sonrasında tekrar hammadde olarak kullanılmak üzere piyasaya sunulurlar. Bucada hurda alan Hurdacı Muhsin alüminyum jant alan bir firmadır.

bucada hurda alüminyum jant alan
bucada hurda alüminyum jant alan

Hurdacı Muhsin olarak İzmir Buca’da hurdacılık sektöründe faaliyet gösteren işletmemiz, her türlü hurdacılık hizmetini daha sağlıklı bir çevre bilinciyle ve ahlaklı iş anlayışıyla hız kesmeden vermektedir. Hurdacılık ve geri dönüşüm sektöründe verdiğimiz hizmet kollarından bir diğeri de alüminyum jant hurdası alımı dır. Siz değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yerinde ve anında yapılan keşifler neticesinde hurda alüminyum jant gibi geri dönüşüm malzemesi ile ilgili değerlendirmeler uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Yapılan bu değerlendirmeler sonrasında elinizde bulunan alüminyum jant hurdalarınız adresinizden kendi araçlarımız ile teslim alınmakta ve geri dönüşüm tesislerine firmamız tarafından gönderilmektedir. İzmir Buca’ da hurda sektöründe öncü olan firmamız tarafından günlük olarak reel bazda alüminyum jant geri dönüşüm fiyat listeleri takip edilmekte ve alüminyum jant hurdaların ücretlendirmesi buna göre yapılmaktadır. Sizler de kullanılmayan araba jant hurdası gibi birçok hurda ürünlerinizin geri dönüşümü için HurdacıMuhsin ile irtibata geçebilirsiniz.

Bizlere 0232 265 42 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca 7/24 bize ulaşabileceğiniz 0532 468 90 11 hattımız da sizlere daima açık.